Vacatures gemeente & OCMW

Vacature POETSDAME/POETSHEER, M/V, E1-E3, tijdelijke functie vervangingscontract

Voor onze poetsdienst zijn wij regelmatig op zoek naar tijdelijke poetsdames/-heren die instaan voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes. U kan goed samenwerken, stelt zich flexibel op voor taken en bent bereid om af en toe in te springen voor een collega. Denkt u in aanmerking te komen voor  deze tijdelijke aanstellingen, stuur ons dan uw sollicitatie. U zal worden uitgenodigd voor een mondeling gesprek.

Aanwervingsvoorwaarden en functieomschrijving vindt u hier.

> Info: personeel@vorselaar.be, 014 50 71 02

 

Vacature TECHNISCH ASSISTENT, M/V, D1-D3, werfreserve, voltijds contractueel

Gemeentebestuur Vorselaar legt een werfreserve aan voor een enthousiaste en polyvalente medewerker bij het containerpark (technisch assistent (M/V) - werfreserve D1-D3 – voltijds - contractueel). Naast de specifieke taken voor het containerpark verwachten wij flexibiliteit in het uitvoeren van aanverwante taken (technische dienst, groendienst ... ). U kan goed samenwerken, stelt zich flexibel op in het opnemen van taken en bent bereid om af en toe ook in het weekend bij te dragen aan een optimale dienstverlening.

Denkt u in aanmerking te komen voor deze functie? Stuur ons dan uiterlijk 10 september 2018 uw sollicitatie. Het examen wordt ingepland op 26 september 2018. Geslaagde kandidaten worden opgenomen in een werfreserve van 1 jaar. De aanwervingsvoorwaarden en functieomschrijving vindt u hier.

> Info: personeel@vorselaar.be, 014 50 71 02

 


Regelmatig zijn uw gemeente- en OCMW-bestuur op zoek naar enthousiaste medewerkers. Als er vacatures open staan, kunt u hier de vacatureteksten vinden