Tekenschool

De cultuurraad en het gemeentebestuur organiseren teken-/knutsellessen voor kinderen van de lagere school. Naast de basistechnieken van tekenen, leren kinderen hier schilderen, boetseren, knutselen en nog zo veel meer! Het doel van deze lessen is het ontplooien van allerlei creatieve vaardigheden op een speelse, ongedwongen manier, met voldoende ruimte voor de persoonlijke interesses van het kind.

Waar & wanneer?

De lessen gaan door om de 2 weken, telkens op zondag van 10u tot 12u in de refter (1ste verdieping) van gemeenteschool De Knipoog (Cardijnlaan 10). Alle kinderen kunnen deelnemen, ongeacht hun niveau. Het enige wat de kinderen zelf moeten meebrengen is een potlood, gom, slijper, kleurpotloden en stiften. Tijdens de pauze kan er voor € 0,50 een drankje gekocht worden. Uiteraard mag u ook zelf drank voorzien. 

Inschrijven?

De nieuwe lessenreeks gaat van start in september.
We openen het schooljaar met een gratis proefles op zondag 10 september.
Opgelet: om deel te nemen aan de proefles, moet u vooraf ingeschreven zijn via i-School! Ben je al eens naar Speelplein Kaboem of Kinderclub De Regenboog geweest, dan heb je al een account in i-School. Je gebruikt dan gewoon de door jou gekende logingegevens en kan meteen beginnen inschrijven.

Heb je nog geen account: registreer je dan eerst via https://www.i-school.be/Vorselaar/Registreren

Aarzel niet te lang, het aantal plekjes is beperkt.