Tekenschool

De cultuurraad en het gemeentebestuur organiseren teken-/knutsellessen voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Naast de basistechnieken van tekenen, leren kinderen hier schilderen, boetseren, knutselen en nog zo veel meer! Het doel van deze lessen is het ontplooien van allerlei creatieve vaardigheden op een speelse, ongedwongen manier, met voldoende ruimte voor de persoonlijke interesses van het kind.

Waar & wanneer?
De lessen gaan door om de 2 weken, telkens op zondag van 9u30 tot 11u30 in de refter (1ste verdieping) van gemeenteschool De Knipoog (Cardijnlaan 10). Alle kinderen kunnen deelnemen, ongeacht hun niveau. Het enige wat de kinderen zelf moeten meebrengen is een potlood, gom, slijper, kleurpotloden, stiften en een schort of kledij die vuil mag worden. Tijdens de pauze kan er voor € 0,50 een drankje gekocht worden. Uiteraard mag u ook zelf drank voorzien. 

> Data voor 2016-2017

Inschrijven?
Het inschrijvingsgeld wordt bij het begin van het schooljaar vastgelegd. De prijs omvat zowel de lessen als het materiaal en de verzekering. De nieuwe lessenreeks start in september.