Nieuwe Concessie Cafetaria en Zaal De Dreef

Enkele maanden geleden werd een duurzame oplossing gevonden voor de concessie van de cafetaria en evenementenzaal. De huidige concessie werd in onderling overleg met Corsendonk beëindigd. De nieuwe concessies werden opgedeeld in twee duidelijke pakketten: de cafetaria en evenementenzaal De Dreef.

Er wordt geen bieding georganiseerd. In de ruil daarvoor wordt er beoordeeld op de visie en dienstverlening van de kandidaten ... en wordt er gewerkt met vaste, marktconforme prijzen. Dit gebeurde op basis van een brede vergelijking met soortgelijke handelszaken in de regio.

Voor de gebruikers van de cafetaria en evenementenzaal zijn ook een aantal duidelijke verbeteringen/voorwaarden bepaald, bv. afspraken inzake verlof/openingsuren en verhuur minigolf als zaalwachters niet aanwezig zijn (cafetaria) en lagere prijzen voor inwoners en verenigingen uit Vorselaar (bv. voordeelprijzen voor meerdaagse activiteiten, kosten voor huur klein gebruik keuken 50 euro, afval 30 euro, gebruik handdoekjes +/- 10/15 euro en toiletpapier +/- 10 euro worden niet meer doorgerekend).

Alle concrete informatie vindt u gedetailleerd in de bijlagen.

Kandidaten kunnen een dossier indien tot maandag 4 februari 2019, uiterlijk 19u30. 

- Lastenboek Concessie Cafetaria en Evenementenzaal De Dreef
- Voorlopige concessieovereenkomst Cafetaria
- Voorlopige concessieovereenkomst Evenementenzaal De Dreef

 

> Info: info@vorselaar.be, 014 50 11 01