Activiteiten voor kinderen en jongeren

Buitenspeeldag
Sinds 2010 organiseren de jeugddienst, sportdienst en dienst Kinderopvang i.s.m. de gemeentelijke jeugdraad de Buitenspeeldag. Deze dag staat steeds gepland op een woensdagnamiddag eind maart - begin april. De doelgroep zijn de Vorselaarse kleuters en lagere schoolkinderen. Met de Buitenspeeldag proberen de organisatoren alle kinderen aan te zetten tot de meest gezonde manier van ontspannen: spelen in de buitenlucht. De toegang is gratis.

Alles (voor) Kids

Op zaterdag 24 juni is het weer Alles (voor) Kids: de dag waarop Vorselaarse kids tussen 6 en 12 centraal staan! Zoals elk jaar zullen we jullie weer verrassen met een ruim aanbod aan leuke activiteiten: op bezoek bij de dierenarts, een kijkje nemen bij een apotheker, in een kapsalon, bij de politie, … Wil jij graag deelnemen? Raadpleeg eerst hier het programma.

Schrijf je online in voor het programma van je keuze vanaf maandag 29 mei om 17u30.
- Ging je in 2016 of 2017 al naar Speelplein Kaboem of Kinderclub De Regenboog, dan heb je al een account in i-School. Je gebruikt dan gewoon de door jou gekende logingegevens en kan meteen beginnen inschrijven.
- Zo niet, dan moet je eerst eenmalig registreren.

Let op: inschrijven in i-School zal pas mogelijk zijn vanaf maandag 29 mei om 17u30! De inschrijvingen worden afgesloten op donderdag 8 juni, om 17u30. De deelname aan ‘Alles (voor) Kids’ is gratis.

Alles voor Kids: 8u30 gemeenteschool De Knipoog
> Info: 014 50 71 25, jeugd@vorselaar.be

Kindergemeenteraad
In 2010 werd een eerste kindergemeenteraad georganiseerd. Vertegenwoordigers uit alle klassen van de lagere scholen van Vorselaar doen voorstellen  voor nieuwe projecten en acties in Vorselaar.

Tekenschool
Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen tekenlessen volgen in het gebouw van de gemeentelijke basisschool. 

Speelpleinwerking Kaboem!
In de zomervakantie opent speelpleinwerking Kaboem haar deuren in gemeenteschool De Knipoog.