Speelpleinwerking 'KABOEM!'

Speelplein Kaboem gaat deze zomer 3 keer op uitstap
Lees hier meer!

 

Animator worden op speelplein Kaboem!?
Wil jij animator worden op speelplein Kaboem! om de Vorselaarse kinderen een fijne vakantie te laten beleven? Solliciteren als animator voor de zomer van 2018 kon tot 1 maart.

Stage lopen op speelplein Kaboem!?
Een vorming tot animator in het jeugdwerk stoomt jongeren klaar tot begeleider van kinderen en jongeren in jeugdwerkinitiatieven. Dergelijke cursus kan je volgen bij o.a. VDS, Crefi, Activak, Jeugd en Vrede, Bizon vzw, Chiro, enz. De vorming omvat ook een praktisch gedeelte, nl. een stage in het jeugdwerk. Wij verwelkomen stagiairs graag op de gemeentelijke speelpleinwerking Kaboem!

Stageaanvragen voor de komende zomervakantie zijn welkom tot en met 20 maart en kunnen gericht worden tot de jeugddienst. Voor alle Vorselaarse jongeren vanaf 16 jaar die een cursus animator, hoofdanimator, enz. volgen, kan de gemeente tot 75% van de kosten terugbetalen. 014 50 71 25 of jeugd@vorselaar.be.

Algemene info
In de zomervakantie van 2018 opent speelpleinwerking Kaboem al voor het 11de jaar op rij haar deuren in gemeenteschool De Knipoog. De zomerbrochure voor 2018 wordt tijdig toegevoegd. Klik hier voor het huishoudelijk reglement van speelplein Kaboem!

Om u te registreren voor de speelpleinwerking:

1) maakt u uw ouderaccount aan via deze link. Heeft u reeds een ouderaccount bij Kinderclub De Regenboog? Dan kan u deze gebruiken.
2) Indien u meer info kan geven bij de aandachtspunten en het gedrag van je kind (bijv. bij ADHD,  autisme….) vragen wij u om de speel- en gedragsfiche in te vullen en terug te bezorgen aan de jeugddienst via jeugd@vorselaar.be. We ontvangen deze fiches graag voor de eerste speelpleindag van uw kind.

Zodra je geregistreerd bent, kan je kind elke dag mee komen spelen op speelplein Kaboem!. Enkel de uitstappen moeten gereserveerd worden.

Documenten

Eloket