Wintersportdag

Op 4 maart 2019 kunnen jongeren vanaf 12 jaar deelnemen aan de Wintersportdag. Inschrijven kan vanaf 6 februari om 20u tot en met 22 februari of tot zolang er plaatsen beschikbaar zijn.

We vertrekken om 12u30 met de bus aan Sportcentrum De Dreef. In Snowworld Landgraaf krijgen we eerst ons materiaal en dan gaan we de piste op voor 2u ski of snowboard(les). We genieten van een pauze met een sportdrankje en chocoladereep. Tussen 17u en 17u30 mogen we terug de piste op om te tubegliden (met grote banden) op de sneeuw. Daarna eten we ter plaatse nog frietjes met kipnuggets en dan komen we terug richting Vorselaar. We komen aan rond 20u30. Deelnemen kost € 38 p.p.

Inschrijven kan vanaf 6 februari om 20u t.e.m. 22 februari of tot zolang er plaatsen beschikbaar zijn en dit met ons online inschrijvingssysteem ‘i-School’.

  • Gebruikt u i-School voor het eerst? Maak dan uw ouderaccount aan via deze link
  • Heeft u reeds een ouderaccount bij i-School (Kinderclub De Regenboog of Speelplein Kaboem) en zijn uw kinderen al geregistreerd? Dan kan u deze gebruiken.
  • Heeft u reeds een ouderaccount bij i-School maar is het gezinslid dat op wintersportdag wilt, nog niet geregistreerd? Neem dan even contact op via sport@vorselaar.be, 014 50 71 13.

U kan nu reeds een account aanmaken. De Wintersportdag zelf zal pas op 6 februari om 20u zichtbaar zijn in i-School.

Na inschrijving ontvangt u alle noodzakelijke info.

DOWNLOAD