Warmste Week van Vorselaar

Vorselaar staat bekend voor haar solidariteitsacties. Zo werd onze gemeente al eens winnaar van de 'Meneer Konijn'-actie van Q-Music en was er 2 jaar geleden de passage van de 1.000 km voor Kom Op Tegen Kanker. Ook daar won Vorselaar een prijs, namelijk die van langste erehaag, tegen 3 gemeentes met heel wat meer inwoners.

In 2017 willen we onze verenigingen extra ondersteunen die een activiteit plannen in kader van de Warmste Week van Studio Brussel. We gaan voor de Warmste Week van Vorselaar.

 

 

Reuze Bingoavond

Op vrijdag 15 december vanaf 18u is er een reuze bingoavond in Den Engel. De opbrengst gaat naar Music for Life.

 

 

Theatergezelschap Bank Vooruit

Het gloednieuwe theatergezelschap Bank Vooruit brengt op zaterdag 16 december om 10u30 en om 14u30 in de Schranshoeve  'Acht', een interactieve familievoorstelling vol spanning en avontuur. Samen met 4Plus en Gemeente Vorselaar bieden zij deze voorstelling aan. Alle inkomsten worden geschonken aan het Vorselaarse Kinderarmoedefonds in het kader van de Warmste Week.

>> Bestel tickets voor deze voorstelling

 

 

Local Concept Store stockverkoop

An van Anabelle, Mieke van Down to Earth, Pieter van Duurzame Wijnen en Veerle van Kruidigheidjes slaan de handen in elkaar. Welkom op ons gezellig marktje met buitenkansjes en warm winterterras t.v.v. De Warmste Week. Ons goede doel is het Iona instituut in Kessel. Kom snuisteren in onze stock van juwelen, wijnen, thee, cosmetica, leuke hebbedingetjes, ... je amuseren in het kinderknutselhoekje, en genieten van de gezelligheid met een (h)eerlijk drankje in onze winterbar! zaterdag 16 en zondag 17 december van 10u tot 17u

 

 

 

Les Fizz & Friends

Voor de 2de keer organiseren Les Fizz en Vorselazarus "Les Fizz & Friends" op zaterdag 16 december om 20u in de Schranshoeve. Verwacht je aan een avond met topmuziek door een Vorselaarse band en lekkere biertjes speciaal geselecteerd door Vorselazarus.

De opbrengst is voor Music for Life.

> Klik hier voor meer info

 

Het Warmste Kampvuur

Het Warmste Kampvuur met zangstonde aan de Schranshoeve van Chiro Vorselaar.

 

Doorlopende activiteiten

Het langste schoolbord

van Thomas More Hogeschool

 

Zitkapel met kaarsjes

Tijdens de periode van de Kerstornamenten (15 december tot 6 januari) plaatst de Schranshoeve een sfeervolle zitkapel. Je kan er een kaarsje branden voor het goede doel. De opbrengst gaat naar Music for Life.

 

Welke activiteiten zijn al achter de rug?

Micromacro van de Vorselaarse Fotovrienden

Tijdens het jaarlijks fotosalon in Den Engel op 25 en 26 november kan iedereen een gokje wagen in de 'Micromacro'. Raad wat het voorwerp van de 3 macrofoto’s zijn. Je vindt de foto’s in de zalen tussen de projecties. Voor de schiftingsvraag doe je een gok naar de grootte van een deeltje van een foto. We geven de grootte vrij van de hele foto in pixels ( = aantal puntjes waaruit de foto bestaat).

Er zijn 3 prijzen voor de winnaar!

  • Jij kiest het goede doel waar de totale inzet van de wedstrijd naartoe gaat. Je wordt hierover gecontacteerd na ons fotosalon.
  • Jij mag een liedje kiezen dat wordt gedraaid tijdens “de warmste week “ op Studio Brussel. Je wordt verwittigd wanneer jouw keuzenummer wordt gedraaid.
  • Je mag een foto kiezen die wordt tentoongesteld op ons salon, wij printen deze voor jou af.

Deelname prijs is € 2, aantal deelnames is onbeperkt.

> Deze actie heeft € 200 opgeleverd voor het Berrefonds.

 

3 tot 3

Twaalf uur dansen en muziek in zaal Edma op zaterdag 9 december van 15u tot 9u. De inkom bedraagt € 5. Alle inkomsten worden geschonken aan Kom op tegen Kanker in het kader van de Warmste Week.