Opvoedingsondersteuning

Vragen over opvoeding?

Heeft u vragen over de opvoeding van uw (klein)kinderen? Een medewerker van het Huis van het Kind helpt u graag op weg. Het Huis van het Kind is een samenwerking tussen OCMW Vorselaar en de gemeentelijke buitenschoolse kinderopvang 'Kinderclub De Regenboog'.

Kosten:  gratis

Contact: u kan een afspraak maken bij de maatschappelijk werker op 014 50 00 21

Peuters & zo

Peuters & zo zijn ontmoetings- en spelmomenten voor baby's en peuters tot 3 jaar samen met hun (groot)ouders of babysit. Het is geen kinderopvang, je blijft dus bij je kindjes. U kan ons elke week terugvinden in een andere gemeente. U bent in elk van deze punten welkom, ongeacht waar u woont. Er zijn twee begeleiders aanwezig om alles in goede banen te leiden. De peuters kunnen wennen aan andere kinderen en volwassenen, Peuters & zo zorgt voor aangepast speelgoed en boeiende activiteiten. Zo is de stap naar de kleuterschool minder groot. Mama's, papa's, grootouders kunnen gezellig met elkaar praten terwijl de kleintjes spelen. Zo kan u elkaar bijstaan bij de opvoeding van uw kindjes.

Wanneer: Elke donderdag in Kinderclub De Regenboog (Cardijnlaan 8) van 9u tot 11u30. 

Kosten: De peuterspeelpunten zijn gratis toegankelijk. De kindjes krijgen een lekker stuk fruit, voor de ouders voorzien ze een drankje. U hoeft niet in te schrijven of te reserveren.

Contact: An Van Mechelen, 014 24 66 47 of an.vanmechelen@isom.be.